© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

DJI AEROSCOPE valvoo kohdetta

ja aluetta puolestasi ja antaa

aikaa vastatoimiin

Tunnista drone laitteet alueellasi ennen kuin on liian myöhäistä

Kuluttaja drone laitteiden räjähdysmäinen kasvu jatkuu edelleen, joka luo potentiaalisen turvallisuusriskin lentokentille, vankiloille, ydin- ja energiavoimaloille sekä lukuisille erilaisille valtion-, kuntien- ja puolustusvoimien kohteille. Perinteisesti tällaisissa kohteissa on aikaisemmin ollut mahdotonta riittävän tehokkaasti tunnistaa ja valvoa drone laitteiden käyttöä, jotta vältyttäisiin onnettomuuksilta ja vaaratilanteilta.
Aeroscope tunnistaa suurimman osan suosituista drone laitteista markkinoilla, monitoroimalla ja analysoimalla dronen elektronista signaalia, kerätäkseen kriittistä informaatiota, mahdollistaen Aeroscopen käyttäjien suojata kriittistä ympäristöään.

DJI AEROSCOPE

 

YLEISKUVAUS

 
Tunnista alueellasi lentävät dronet ja ryhdy vastatoimiin tarvittaessa

Aeroscope on kattava drone laitteiden tunnistusjärjestelmä, joka nopeasti tunnistaa drone laitteiden kommunikointi signaalin, keräten tietoa kuten lentotila, lentoreitti jne. reaaliajassa. Tämä tiedonkeruu mahdollistaa valvojan nopeasti reagoimaan mahdolliseen uhkaan vastatoimilla.

Järjestelmä voidaan muodostaa useasta mobiilista tai kiinteästä valvonta asemasta, kohteesta riippuen. Mobiili ratkaisu soveltuu paikkoihin, jossa valvontaa halutaan suoritaa satunnaisesti tai esimerkiksi tapahtumissa, jolloin laite voidaan asentaa helposti tapahtuman ajaksi valvomaan ilmatilaa. Kiinteä ratkaisu sopii kohteisiin, jossa valvontaa halutaan suorittaa jatkuvasti.

Mobiiliyksikkö

Yksikkö on suunniteltu väliaikaiseen valvontaa kuten tapahtumiin, messuille, näyttelyihin, konsertteihin, juhliin ja vaikkapa Helsingin Stadionin kaltaisiin rakennusprojekteihin, jossa ilmatilaa halutaan valvoa projektin aikana. Koko yksikko on yhdessä säänkestävässä salkussa, joka mahdollistaa järjestelmän nopean käyttöönoton tapahtumapaikalla. Yksikkö saa virtaa joko TB50 akusta joka on sijoitettu salkkuun tai ulkoisesta virtalähteestä. Mobiiliyksikkö toimii joustavasti, nopeasti ja luotettavasti, valvoen jopa 5km säteellä lähialuetta.

Kiinteä valvontayksikkö

Suunniteltu jatkuvaan valvontaan jopa 50km säteellä. Kiinteän yksikön valvontalaitetta voidaan kustomoida ja varustaa lisävarusteilla valvottavan alueen tarpeiden mukaan, jotta ympäröivää aluetta voidaan valvoa tehokkaasti. Ideaalisissa olosuhteissa, valvontayksikön kantama on jopa 50 kilometriä* ja laitteet tunnistetaan alueelta jopa kahdessa sekunnissa.

Datavalvonta voidaan integroida käyttäjän olemassa olevaan valvontajärjestelmään, jolloin koko aluetta voidaan valvoa yhdestä järjestelmästä tehokkaasti.

Kiinteä valvontaratkaisu tukee myös julkista ja suojattua pilvipalvelua sekä paikallisverkko asennusta, jolla kriittinen data voidaan erotella ja käyttää off-site valvontaa. Laite on IP65 suojattu eli kestää vettä, pölyä ja vaikeita olosuhteita.

*Yksikön kantomatka riippuu käytettävistä anteinneista

 

Valvontasysteemi ja SDK

Aerospace Backstage Management System on laitteiston ydin. Käyttäen kehittynyttä informaatio hallinta tekniikkaa, järjestelmä tarjoaa keskitetyn valvonta, käsky- ja tutkintatyökalut, yhdistäen ne automaattisesti aikaisemmin seurattuihin lentoihin. Järjestelmä mahdollistaa kattavan ja helppokäyttöisen drone laitteiden valvonnan vaativille käyttäjille, jotka haluavat seurata drone laitteiden lentoa alueellaan ja tehdä alueesta turvallisemman.

Systeemi tukee myös järjestelmäkehitystä, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kehittää omia toiminnallisuuksia ja integroida järjestelmän muihin ratkaisuihin.