© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

CENDENCE RADIO

Cendence radio-ohjain suunniteltiin erityisesti Inspire 2 kuvauskäyttöön. Alunperin vain Inspire 2 käyttöön tarkoitettu radio-ohjain on kuitenkin yhteensopiva myös uuden Matrice 200 mallisarjan laitteiden kanssa. Cendence laajentaa kopterin ohjattavuutta tarjoamalla viisi analogista ohjelmoitavaa kanavaa sekä yli 10 erilaista ohjelmoitavaa nappia, säädintä ja kytkintä. Kehittyneen ratkaisunsa ansiosta, radioon voidaan vaihtaa antenneja. High-Gain antenni tai DJI:n Trackantenna ratkaisut ottavat kaiken irti kehittyneestä DJI Lightbridge videosignaloinnista, parantaen merkittävästi videolinkin laatua ja vähentäen häiriöitä.

CrystalSky näyttölaitteiden kanssa yhteensopiva

Cendence radio-ohjain voidaan varustaa CrystalSky monitorilla, jolloin saadaan käyttöön huippukirkas näyttölaite, joka näkyy myös kirkkaassa auringonpaisteessa. Cendence antennit, keskusyksikkö, kiinnitysadapterit ja akku ovat kaikki vaihdettavia, joten kaikki voidaan tarvittaessa päivittää. Kustomoimalla radio-ohjaimen lukuisat eri säätönapit, voidaan radio-ohjain rakentaa yksilöllisten tarpeiden pohjalta juuri sellaiseksi toiminnallisuuksiltaan kuin käyttäjä haluaa.

Yhdistä useampi radio

Cendence radiota voidaan käyttää master tai slave roolissa yhdessä Inspire 2 vakioradion kanssa. Usein kameramies haluaa esiohjelmoituja nappeja käyttöönsä, jolloin pilotti voi operoida kopteria vakioradiolla ja kameramies Cendence radiolla.

Laajennettavuus

SDI ja HDMI portit tukevat 1080i50 ja 720p60 live videokuvaa. Voit yhdistää radioon erilaisia lisälaitteita kuten DJI Focus järjestelmän, Trackantenna lisäantennin ja muita CAN yhteensopivia varusteita. Trackantenna ratkaisua voit käyttää pitkiä kantamia vaativissa tilanteissa 2.4 GHz ja 5,8 Ghz taajuuksilla. Inspire 2 multikopterin kanssa, maksimaalinen tiedonsiirtonopeus on 10 Mbps / 2 km kantomatkalla, joka dramaattisesti nostaa videolinkin laatua. USB-A portin avulla voit yhdistää muita mobiililaitteita Cendencen kanssa.

1/5