© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

OHJELMISTOT

ProDrone modulaarinen rakenne mahdollistaa mittavan lisävarustevalikoiman, jotka valitaan jokaiseen ProDrone toteutukseen asiakastarpeen mukaan. Inspire 1, Matrice 100 ja Matrice 600 mallit ovat yhteensopivia kaikkien kameroiden kanssa, kun taas Mavic Pro ja Phantom 4 Pro on varustettu kiinteällä kameralla. kaikki DJI ProDrone mallit käyttävät laitteen ohjauksessa ja asetushallinnassa ilmaista DJI:n GO aplikaatiota, joka ladataan AppleStore- tai Google Play kaupasta.

GO aplikaatio
Ground Station PRO reittiohjelma
Kamerat
Latausjärjestelmät
Ortokuvausohjelmat
Akkupankit
Kuljetusratkaisut

GO APLIKAATIO

Ehkä kaikkein merkittävin ero mihin tahansa muuhun korkeatasoisen UAV järjestelmän käytettättävyyteen verrattuna on DJI:n ainutlaatuinen GO aplikaatio. Ohjelma on muuttanut asiakkaiden käsityksen UAV ratkaisujen helppokäyttöisyydestä ja on vertaansa vailla verrattuna moninmutkaisiin perinteisiin ratkaisuihin verrattuna. GO aplikaation avulla hallinnoidaan kaikkea  mikä liittyy laitteen ja kameran asetuksiin sekä käytetään kehittyneitä kuvaustoiminnallisuuksia kuten kohteen seurantaa, Point of Interest- ja Follow Me toimintoja.

Erityisen tärkeätä on muistaa, että sama GO aplikaatio toimii kaikkien DJI laitemallien kanssa ja sillä ohjataan kaikkia DJI kameroita mallista riippumatta ml. Zenmuse XT lämpökameroita ja Z30 SuperZoom kameraa. Tämä tarkoittaa, että olipa käytössä mikä tahansa ProDrone laiteratkaisu, niissä kaikissa on yksi ja sama ohjausohjelmisto DJI GO.

KAMERAMALLISTO