© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

DJI TERRA - KARTOITUSOHJELMISTO

Sunnittele, tallenna, analysoi ja visualisoi ympäristöäsi DJI Terra kartoitusohjelmistolla. Uusi helppokäyttöinen kartoitusohjelma kehitetty ammattimaisiin kartoitustarpeisiin DJI laitteille.

Suunnittele lentoreittisi määrittelemällä etukäteen reittipisteiden toiminnallisuudet ja korkeus, nopeus, kameran kuvakulma, dronen suunta ja paljon muuta. Monimutkaisempia projekteja varten jotka vaativat yksityiskohtia, voit käyttää 3D lentovisualisointia suunnitellaksesi ja simuloidaksesi reitin olemassa olevassa 3D mallissa.

KARTOITUS

Reaaliaikainen kartoitus, jolla suoritat nopeasti 2D ortomosaiikkikuvauksen halutusta alueesta reaaliaikaisesti. Tämä on ideaalista yksityiskohtaisten reittisuunnitelmien tekemiseen mutta samalla mahdollistaa kiireellisten kartoitusalueiden analysoinnin heti kentällä.

2D REKONSTRUKTIO

Tuota korkearesoluutioisia ortomosaaiikkeja ja saat yksityiskohtaisia ja mittatarkkoja mittaustuloksia kaikille kriittisille projekteillesi.

3D REKONSTRUKTIO

Tuota teräviä ja realistisia esityksiä ympristöstäsi, rakennusprojektin seuraamiseen, edistymiseen ja muissa ohjelmissa käytettäväksi aineistoksi.

DATAN ANALYSOINTI DJI TERRALLA

2D ja 3D mittaus

Hyödynnä Terran kehittyneitä ja helppokäyttöisiä työkaluja ja mittaa ja merkitse suoraan Terra ohjelmassa kuvia. Voit mitata helposti etäisyyttä, alaa ja massoja sekä merkitä muistiinpanoja helposti kuviisi.

KUVAN TUTKIMINEN

Voit tutkia kuvia yksityiskohtaisesti ja nostaa esille tarkkoja yksityiskohtia ja merkitä niitä helposti lisätoimia varten

DJI YHTEENSOPIVUUS

Phantom 4 RTK

Phantom 4 Pro V2.0

Phantom 4 Pro+ V2.0

Phantom 4 Pro

Phantom 4 Advanced & Phantom 4

UUDEN SUKUPOLVEN KARTOITUSOHJELMA DJI TERRA

Tekoälypohjainen uusi kartoitusohjelma tarjoaa kaikkiin kartoitustehtäviisi erinomaiset työkalut ja vie tehtävät uudelle tasolle.

  1. Suunnittele, lennä ja kerää dataa

  2. Prosessoi data

  3. Analysoi ja yhdistä

  4. Hyödynnä