© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

DJI FLIGHTHUB

DJI Flighthub on helppokäyttöinen ja selkeä ohjelmistosovellus, joka tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan yrityksille hallinnoida drone laitteita, pilotteja, lentoja ja dataa. Tämä on ensimmäinen markkinoilla saatavilla oleva sovellus, joka on myös tietoturvallinen käyttää ja joka soveltuu niin pienelle yritykselle, joilla on muutama drone laite kuin isoille kymmenien järjestelmien käyttäjille.
FLIGHTHUB PÄHKINÄNKUORESSA
  • Keskitetty hallintaohjelmisto, jolla yhdistetään kentällä olevat drone laitteistot komentokeskuksen kanssa
  • Karttakatselutila, jolla voidaan hallinnoida useita drone tiimejä keskitetysti
  • Live katselutila, joka mahdollistaa toisella puolella maailmaa operoitavan dronelaitteen seuraamisen reaaliaikaisesti jopa neljästä samanaikaisesta lähteestä / dronesta sekä kanssakäymisen tiimien kesken esimerkiksi lento- tai kuvausohjeistuksien osalta
  • Mahdollisuuden automaattisesti synkata ja tallentaa flightlog data, tietoturvalliseen tietokantaan, jossa dataa voidaan tutkia monipuolisesti ja hakea esimerkiksi pilotti- tai laitekohtaiset lentotiedot tarkenpaa tutkimusta varten (esimerkiksi tapauksissa jossa halutaan selventää onko pilotti toiminut määräysten mukaisesti)
  • Tietoturvallinen käyttäjäliittymä ja pilvitallennuspalvelu
  • Kaikki kutsutut jäsenet voivat seurata tiimin lentotietoja SOC2 AICPA tason tietoturvastandardin palvelusta
  • Asiakaskohtaiset pilvipalvelimet (tulossa)
  • Laitteisto- ja pilotti tietokanta, joka tarjoaa yleisnäkymän laitteista ja piloteista sekä mahdollisuuden seurata esimerkiksi laitteiden ylläpitoa ja puuttua vaikkapa huoltamattomaan laitteeseen
     

KARTTATILA

Karttatilassa, keskuspaikassa toimiva henkilöstö voi reaaliaikaisesti seurata karttapohjaista telemetria-dataa kaikkien järjestelmään tallennettujen dronelaitteiden osalta. Komentopaikalta voidaan näin koordinoida helposti yhtäaikaisesti lennettäviä tehtäviä ja lukuisia eri paikoissa operoivia pilotteja tai tiimejä.
 
Lisäksi DJI:n Geospatial Environment Online (GEO) järjestelmätiedot näytetään samaan aikaan, jotta voidaan varmistaa että lentotehtävää suorittavilla tiimeillä on oikeus toimia ko. alueella ja ohjeistaa tai kieltää lentäminen esimerkiksi yksityisesti suljetulla alueella tai yleisellä no-fly alueella turvallisuuden tai määräysten takia. 

REAALIAIKAINEN TILA

Reaaliaikaisessa  tilassa, sovellus mahdollistaa jopa neljän samanaikaisen live videonkuvan seuraamisen, joiden avulla lentotiimejä ja pilotteja voidaan ohjeistaa ja ohjata järjestelmän kautta.

LENTODATAN HALLINTA

Markkinoiden ensimmäisen selainpohjaisen dronedata hallintajärjestelmätyökalujen avulla, Flighthubin avulla voidaan synkronoida ja tallentaa dronelaitteiden lentologi turvalliseen, hakutoiminnoilla varustettuun tietokantaan. Tämä mahdollistaa tiedon hakemisen esimerkiksi viranomaispyynnöstä helposti pilotti tai lentokohde haulla. Lentologien hallinnan avulla voidaan myös tarkemmin seurata ja hallinnoida pilottien ja tiimien toimintaa, projektin laajuudesta riippumatta.
 
Lentodata ja statistiikka ladataan ja arkistoidaan automaattisesti. Tästä syntyy lentotietokanta, joka poistaa täysin pilotin tarpeen tallentaa ja lähettää lentodata eteenpäin.   

TURVALLINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ JA PILVIPALVELU

Tietoturvallinen selainpohjainen käyttöliittymä mahdollistaa kaikkien tiimijäsenien kirjaantumiseen Flighthub palveluun millä tahansa selaimella. Pilvipalvelu on Yhdysvalloissa AWS palvelimella. Taatakseen tietoturvan, Flighhub data hallinta käyttävät SOC2 AICPA standardin mukaisya tietoturvatasoa. Lähitulevaisuudessa enterprise palvelutason asiakkaat voivat integroida palvelun omille paikallisille palvelimille haluamallaan tietoturvatasolla.

LAIVUEEN JA PILOTTIEN HALLINTA

Fligthub on kehittänyt sisäisten resurssien hallintaa varten näkymän jolla voidaan hallinnoida tiimejä ja laivueita. Näihin voidaan rakentaa erilaisia hierarkioita, joilla voidaan tehokkaasti koordinoida tiimejä sekä hallinnoida laitteistoja ja laitteiden ylläpitoa.
Laivueen hallintatoiminta, mahdollistaa laitteiden yksilöllisen käytöntarkkailun, koska jokaista laitetta voidaan tarkkailla laitteen nimen perusteella ja seurata laitteen ylläpitoa ennakoiden mahdolliset viat ja ohjata laite huoltoon ajoissa.
Tiimihallinnan avulla, flighthub antaa mahdollisuuden perustaa ja hallinnoida tiimejä hallinnoijan, kapteeni ja pilotti tasolla. Järjestelmä mahdollistaa myös kategorioinnin asiakkaan, paikan ja lentotehtävän perusteella joka parantaa resurssien ja tiimien hallintaa.

PALVELUHINNOITTELU

Flighthub palvelu on saatavilla seuraavasti
Palvelu on tilattavissa kauttamme tarjouksen perusteella. Ota meihin yhteyttä niin teemme tarjouksen!