© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

Dronefactory

DroneFactory on yrityksemme ammatti UAV laitteisiin erikoistunut kotisivu. DroneFactory tarjoaa alan pisimmällä kokemuksella luotettavia, kustannustehokkaita ja aidosti asiakkaan eritystarpeet huomioivia ratkaisuja. Harjoitamme lisäksi UAV laitteiden verkkokauppaa Multicoptercenter.fi verkkokauppana.

 

Yrityksemme on perustettu vuonna 2009, jolloin aloitimme DSLR kameroiden videovarusteiden maahantuonnin. Ensimmäisen UAV laitteen ostimme Hollantilaiselta Aerialtronicsilta ja UAV laitteiden maahantuonnin aloitimme jo vuonna 2011.

Vuodesta 2013 alkaen pääpaino liiketoiminnassa siirtyi UAV laiteratkaisujen rakentamiseen ja myyntiin. Kesällä 2015 päätimme panostaa ammattiratkaisuihin ja lopetimme DJI kuluttajatuotteiden maahantuonnin suoraan DJI:ltä. Toimimme tällä hetkellä yhteistyössä DJI:n Enterprise tason EU jakelijan ja DJI tukkureiden kanssa.

Olemme toimittaneet yli 200 ammatti UAV ratkaisua ja yli 3000 kuluttajalaitetta toimintamme aikana. Asiakaskuntamme on laaja. Asiakkaitamme ovat mm. poliisi- ja pelastuslaitokset, palokunnat, puolustusvoimat, energia- ja sähkölaitokset sekä lukuisat teollisuusyritykset ja ilmakuvauspalveluita tarjoavat palveluyritykset sekä aktiiviharrastajat.

Tänä päivänä tarjoamme UAV alan ratkaisuja jotka perustuvat pääasiassa DJI:n mallistoon. Ylivoimainen alan markkinajohtaja, tarjoaa laajan valikoiman malleja, jonka pohjalta olemme tuotteistaneet alan pitkäaikaista kokemusta hyödyntäen ProDrone tuotelinjan, asiakasta ajatellen.

Ota yhteyttä

Dronefactory

SKYDATA OY

Niittyrinne 2b, 2.krs

02270 ESPOO

FINLAND

Tel. +358 40 5585 853

info @ dronefactory.fi