© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

KOULUTUSPALVELUT

UAV ratkaisun hankkiminen on vasta alku tehokkaalle kuvaustoiminnalle. Laitteistoa tulee osata käyttää turvallisesti ja tehokkaasti, jotta ratkaisuun investoidut rahat ja aika saadaan parhaiten hyödynnettyä.

 

Parhaimmillaan UAV ratkaisu on työkalu, joka säästää merkittävästi aikaa ja rahaa, erityisesti silloin kun laitteiston käyttöön on kouluttautunut asiallisesti. Kaikkiin Prodrone ratkaisuihimme kuuluu aina muutaman tunnin mittainen laitekoulutus. Entisestään laajentuneet käyttömahdollisuudet kuitenkin tarjoavat erityisesti kartoitus, lämpökuvaus ja tarkastus sektoreilla ainutlaatuisia mahdollisuuksia hyödyntää nykyaikaisia UAV ratkaisuja tehokkaasti. Pelkkä laitteiston ja lentämisen hallinta ei kuitenkaan riitä, tarvitaan eri alueiden erikoisosaamista.

  1. UAV laite- ja ratkaisukoulutukset

  2. Lämpökuvaus (yhteistyössä Infradex Oy)​​

  3. Ortokuvaus- ja 3D mallennus

  4. Reittiohjelman käyttökoulutus

  5. Lämpökameroiden käyttö viranomaistehtävissä

  6. Ammattimainen kiinteistökuvaus

  7. Videokuvaus DJI Phantom 4 multikopterilla

Sovelluskoulutus

Tarjoamme lämpökuvaukseen, kartoitukseen, 3D mallennukseen, tarkastus- ja kiinteistökuvaukseen koulutusta, jolla syvennetään asiakkaan alakohtaista osaamista. Esimerkiksi lämpökuvauksessa on erityisen tärkeää tietää alan perusteet, jotta multikopterilla voidaan suorittaa erilaisia lämpökuvaustehtäviä kuten energiverkkojen tutkintaa, kiinteistöjen lämpövuotoja, etsintätehtäviä tai vaikka vesistöissä tapahtuvaa tarkastustoimintaa. Kaikilla osa-alueilla on omat erikoisuutensa ja koulutuksen kautta näitä asioita opitaan hyödyntämään oikein.

Toimimme yhteistyössä Infradex Oy:n kanssa. Yritys on erikoistunut lämpökameroihin ja niiden sovelluksiin, maahantuoden mm. FLIR lämpökameroita. Yhdessä Infradexin kanssa pystymme tarjoamaan alan parasta asiantuntemusta ja -koulutusta, jossa on huomioitu kummankin alueen erikoisvaatimukset ja yhdistetty koulutus tehokkaaksi paketiksi. Infradex tarjoaa mm. lämpökuvauksen alkeis- ja jatkokoulutusta kuten ITC Level 1 kursseja alan ammattilaisille.

Koulutukset voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmäkoulutuksina. Koulutuksessa käytämme Mavic Pro ja Phantom 4 multikopterikalustoa, jolloin aloittelijoille mahdollisesti sattuvat virheet eivät vaaranna asiakkaan kalustoa. Lämpökuvauskoulutus suoritetaan asiakkaan kalustolla tai erikseen sovittuna Dronefactoryn laitteistolla.