© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

MATRICE 200

DJI:n uusin Matrice 200 mallisarja tulee markkinoille heinäkuussa 2017. Täysin uudistunut malli tarjoaa enemmän kuin mikään muu UAV laite koskaan. M200 mallisarjan laitteet voidaan varustaa yhdellä tai kahdella kameralla. Kamera voidaan sijoittaa myös dronen yläpuolelle (M210 ja M210-RTK mallit) esimerkiksi silta- ja rakennetutkimuksia varten. Uusi RTK paikannusteknologia (M210-RTK malli) tarjoaa jopa 2cm tarkkuutta ja kaksoiskameroiden avulla laite pystyy kuvaamaan samaan aikaan esimerkiksi lämpökameralla ja 180x zoomilla varustetulla SuperZoom kameralla.

Matrice 200 on ensimmäinen täysin vedenpitävä ja säänkestävä UAV ratkaisu, joka kykenee lentämään -20 asteen pakkasella, vesisateessa ja operoimaan likaisissa ympäristöissä. Kokoontaittuva runko helpottaa kuljettamista. M200 malli voidaan varustaa yhdellä kameralla ja integroidun FPV kameran avulla lentosuunta näkyy aina RGB kameralla vaikka käytössä olisi esimerkiksi lämpökamera. Kuvasignaali voidaan vaihtaa GO aplikaation näytöllä kameroiden kesken siten että pääkamera näkyy isona ja FPV kamera pienessä PIP ikkunassa. 

Matrice 200 voidaan varustaa useammalla radiolla siten että kameramies pystyy kontrolloimaan kameraa omalla radiollaan mutta ei vaikuttamaan kopterin lento-ohjaukseen. Lisäradion avulla voidaan kuvasignaali vastaanottaa esimerkiksi johtoautoon monitorointia varten tai siirtää radio-ohjaimesta HDMI ulostulon kautta johdolla tai langattomasti käyttämällä tarjoamiamme langattomia siirtoratkaisuja esimerkiksi HDMI televisioon tai ajoneuvoon sijoitettuun monitoriin.

Kysy lisää ja kerro tarpeistanne - teemme ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen!

1/5
4K/60fps/12Mp
jopa 38 min
DJI PILOT & GO
GPS + RTK
SDK
Dual-Kameratuki
Lämpökuvaus
Ortokuvaus
Tarkastus & Tutkimus
Etsintä & Pelastus