© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

DJI Matrice 210

DJI:n uusin Matrice 200 mallisarja tulee markkinoille toukokuussa 2017. Täysin uudistunut malli tarjoaa enemmän kuin mikään muu UAV laite koskaan. M200 mallisarjan laitteet voidaan varustaa yhdellä tai kahdella kameralla. Kamera voidaan sijoittaa myös dronen yläpuolelle (M210 ja M210-RTK mallit) esimerkiksi silta- ja rakennetutkimuksia varten. Uusi RTK paikannusteknologia (M210-RTK malli) tarjoaa jopa 2cm tarkkuutta ja kaksoiskameroiden avulla laite pystyy kuvaamaan samaan aikaan esimerkiksi lämpökameralla ja 180x zoomilla varustetulla SuperZoom kameralla.

Matrice 200 on ensimmäinen täysin vedenpitävä ja säänkestävä UAV ratkaisu, joka kykenee lentämään -20 asteen pakkasella, vesisateessa ja operoimaan likaisissa ympäristöissä. Kokoontaittuva runko helpottaa kuljettamista.

Kahden pääkameran tuki

 

M210 malli voidaan varustaa yhdellä tai kahdella pääkameralla (videokamera + lämpökamera, Z30 Superzoom + lämpökamera jne.) kameralla ja integroidun FPV kameran avulla lentosuunta näkyy aina RGB kameralla vaikka käytössä olisi esimerkiksi lämpökamera. M210 malli tulee myös kameran sijoittamista kopterin ylätasolle, jolloin kameralla on ylöspäin esteetön näkymä. Ratkaisu soveltuu erinomaisesti erilaisten rakenteiden kuvaamiseen, jossa kopteri on rakenteen alla ja kuvaus tapahtuu kopterista ylöspäin. Kuvasignaali voidaan vaihtaa GO aplikaation näytöllä kameroiden kesken siten että pääkamera näkyy isona ja FPV kamera pienessä PIP ikkunassa. 

Useampi radio-ohjain ja kuvasignaalin monitorointi

Matrice 200 voidaan varustaa useammalla radiolla siten että kameramies pystyy kontrolloimaan kameraa omalla radiollaan mutta ei vaikuttamaan kopterin lento-ohjaukseen. Lisäradion avulla voidaan kuvasignaali vastaanottaa esimerkiksi johtoautoon monitorointia varten tai siirtää radio-ohjaimesta HDMI ulostulon kautta johdolla tai langattomasti käyttämällä tarjoamiamme langattomia siirtoratkaisuja esimerkiksi HDMI televisioon tai ajoneuvoon sijoitettuun monitoriin.

Kysy lisää ja kerro tarpeistanne - teemme ratkaisuehdotuksen ja tarjouksen!

1/4
4K/60fps/12Mp
jopa 38 min
DJI PILOT & GO
GPS + RTK
SDK
Dual-Kameratuki
Lämpökuvaus
Ortokuvaus
Tarkastus & Tutkimus
Etsintä & Pelastus