© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

Mavic 2 Enterprise

Uutuus!

This is a great place to add a tagline.

Uusi Mavic 2 Enteprise on erityisesti viranomaisille ja ammattilaisille suunniteltu uusi Mavic 2 pohjainen drone ratkaisu, joka on varustettu ainutlaatuisella lisävaruste moduulilla.

Moduulin avulla laitteeseen voidaan kiinnittää kolme erilaista varustetta. Varustepakettiin kuuluu etsintävalo, kovaäänis systeemi sekä signaalivalo, jolla laite näkyy vaikeissakin olosuhteissa.

Moduulit voidaan vaihtaa helposti muutamassa sekunnissa tarpeen mukaan.

Muihin uusiin ominaisuuksiin kuuluu itselämmittyvä akku, joka mahdollistaa laitteen käytön -10 asteen pakkasella sekä kamera, jossa on 2x optinen zoom ja 3x digitaalinen zoomaus. Zoomaus on 24mm kinovastaavan kiinteän optiikan kanssa 48mm x 3 eli 144mm.

Laitteisto toimitetaan runsaan lisävarustepaketin kanssa ja suosittelemme lisäksi kustannustehokasta Fly More pakettia, johon kuuluu lisäakut, multi- ja autolaturi, lisäpotkurisarja, olkalaukku ja USB akkuadapteri.

Dronefactory tarjoaa lisäksi ainutlaatuisen HPRC selkärepun, joka on saatavana ainoastaan meiltä. Kovakantinen, mukava selässä kulkeva reppu on suunniteltu erityisesti viranomaiskäyttöön ja tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa helposti vaikeissakin olosuhteissa Mavic 2 Enteprise mallia Crystalsky näyttölaitteella varustettuna.

Kuvagalleria