© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

Phantom 4 RTK

Jopa 1 senttimetrin paikkatarkkuus

Paikkatarkkuus jopa 1 senttimetri

DJI on suunnitellut uudestaan kokonaan RTK teknologiasta ja mullistanut kartoituskuvauksen markkinat Phantom 4 RTK mallillaan. Phantom 4 RTK tarjoaa paikkatarkkuutta jopa 1 senttimetrin tarkkuudella ja mahdollistaa tarkan paikkatarkkuuden nyt huomattavasti vähemmillä maatarkastuspisteillä.

Uusi RTK moduli on integroitu suoraan Phantom 4 RTK droneen, tarjoten reaaliaikaista, jopa senttimetrin tarkkuudella toimivaa absoluuttista paikkatarkkuutta EXIF metadata kuvatiedostoon. Suoraan RTK moduulin alle sijoitettu GNSS moduuli mahdollistaa vaikeissakin kaupunkiympäristöissä vakaan lennon ilman häiriöitä. Yhdistämällä nämä komponentit saumattomaan yhteistyöhön, Phantom 4 RTK optimoi lentoturvallisuuden mutta samaan aikaan mahdollistaa tarkan datan keräämisen monimutkaisissa kartoitustehtävissä, tarkastus- ja tarkkailutehtävissä.

Phantom 4 RTK tarjoaa mahdollisuuden käyttää D-RTK 2 Mobile Station maatukiasemaa, NTRIP (Network Transpirt of RTCM via Internet Protocol) singnalointia 4G tai WiFi yhteyden kautta tai tallentaa kerätyn satelliitti datan ja jälkikäsitellä sitä PPK prosessoinnin kautta.

Geotrim Trimnet 4G VRS palvelu nyt saatavilla

Tarjoamme nyt Phantom 4 RTK mallin Trimnet VRS palvelulla 1, 6 ja 12  kuukauden lisenssillä yhteistyössä Geotrimin kanssa. Kysy tarjousta meiltä tai käy katsomassa lisätietoja blogistamme!