© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

PRODRONE KONSEPTI

ProDrone on Multicoptercenterin kehittämä, maailman suurimman UAV laitevalmistaja DJI:n mallistoon perustuva ratkaisukonsepti, joka tarjoaa asiakas- ja sovelluskohtaisesti suunniteltuja UAV ratkaisuja avaimet käteen toteutuksella, vaativille ammattiasiakkaille. ProDrone perustuu kolmeen keskeiseen tekijään, asiakaslähtöisyyteen, kustannustehokkuuteen ja luotettavuuteen. ProDrone tarjoaa asiakkaalle kustannustehokkaan ja helppokäyttöisen UAV ratkaisun joka on täysin käyttövalmis luovutettaessa, varustettu asiakkaan erikoistoiveiden ja -tarpeiden perusteella ja sisältää aina luovutuksen yhteydessä vähintään perehdyttämiskoulutuksen.

ASIAKASLÄHTÖINEN
KUSTANNUSTEHOKAS
LUOTETTAVA & TURVALLINEN
HELPPOKÄYTTÖINEN
VARAOSA & HUOLTOPALVELU
UUSIN TEKNOLOGIA
KOULUTUSPALVELUT
KANSAINVÄLINEN LAITE JA VASTUUVAKUUTUS
TEKNINEN TUKI
Olemme DJI Service Partner Poolin GOLD Partneri

PRODRONE ON MODULAARINEN

Ratkaisu suunnitellaan asiakkaalle aina käyttötarkoituksen mukaan, valitsemalla pääkäyttötarkoitukseen parhaiten soveltuva ProDrone laitemalli ja varustamalla ratkaisu asiakaskohtaisella varustuksella ja optioilla kuten vakuutuksella ja koulutuksella.

1. MALLI

 • Pääasiallinen käyttötarkoitus?

 • Toissijainen käyttötarkoitus?

 • Hyötykuorman kantokyky?

 • Lentoaika?

 • Kameratarve?

 • Painorajoitteita?

 • Budjetti?

 • Helppokäyttöisyys?

2. VARUSTEET

 • Akkupankin koko?

 • Videokuvan reaaliaikainen siirto kolmannelle osapuolelle?

 • Suojalaukut ja kenttävarustus?

 • Multi- ja autolataus?

 • Extra radio-ohjaimet?

 • Multikamera tarve?

 • Tabletit & varusteet?

3. OPTIOT & PALVELUT

 • Koulutus

 • Laite- ja vastuuvakuutus

 • Huoltosopimus

 • Rahoitus vaihtoehdot

 • Varaosapankki & pikahuolto

 • Konserni tuotteistus

Kaikki ProDrone ratkaisut drone mallista riippumatta voidaan toteuttaa joustavalla asiakaslähtöisellä palvelukonseptilla. ProDrone toteuksen idea piilee juuri siinä, että ratkaisu suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti, olipa tarve pieni tai suuri.

Matrice 600 Pro

 

Matrice 600 on DJI:n suurin ja kantokyvyltään paras DJI ProDrone multikopterimalli. 600 Pro voidaan varustaa DJI:n Ronin-MX gimbaalilla , joka mahdollistaa useiden eri merkkiriippumattomien kameroiden käytön. MX gimbaali on markkinoiden edistynein kameramalliriippumaton vakautusjärjestelmä, joka tukee kameramalleja pienimmistä järjestelmäkameroista aina Hollywood tuotannoissa käytettäviin RED Epic ja Arri mallin kameroihin.

Matrice 600 PRO käyttää yhtäaikaisesti kuutta akkua, jolla saavutetaan maksimaalinen luotettavuus yhdessä kuuden moottorin kanssa. Hexa eli kuusimoottorisena, moottorivian sattuessa, 600 Pro kykenee lentämään viidellä moottorilla ja laskeutumaan turvallisesti.

Vaikka Matrice 600 Pro voidaan myös varustaa kaikilla DJI:n kameroilla käyttämällä kamerakohtaista kevyttä gimbaalikiinnitystä (kameroissa integroitu gimbaali), suosittelemme tätä mallia lähinnä ilmakuvaukseen, jossa vaaditaan muita kameroita kuin DJI:n omia malleja käyttäen Ronin-MX gimbaalia, jolloin mallin parhaat ominaisuudet saadaan hyötykäyttöön.

1/3
Kamerakohtainen
15-40 min
GO aplikaatio
GPS
Multikamera tuki
Lämpökuvaus
Ortokuvaus
Tarkastus & Tutkimus
Etsintä & Pelastus

Matrice 100

Matrice 100 on ProDrone mallistomme lippulaiva. Malli on osoittautunut vaativassa ammattikäytössä kenttäolosuhteissa erinomaisesti toimivaksi työjuhdaksi, jonka pitkä lentoaika, kompakti koko ja muokattavuus ovat vailla vertaa. Laite tukee kaikkia DJI:n modulaarisia kameroita ja se voidaan varustaa viisi suuntaisella Guidance esteentunnistusjärjestelmällä ja/tai kaksoisakkujärjestelmällä. Matrice on parhaimmillaan vaativissa teollisuuden tarkastus- ja lämpökuvaustehtävissä, etsintä- ja pelastustoimissa sekä teollisuuden tarkastustehtässä. Matrice 100 on huomattavasti perinteisiä vastaavia UAV ratkaisuja edullisempi ja moninverroin helppokäyttöisempi, sillä Matrice kuten kaikki DJI pohjaiset ProDrone ratkaisumme käyttävät laitteen ohjauksessa GO aplikaatiota ja käyttötarpeen vaihtuessa, kamerat voidaan vaihtaa kenttäolosuhteissa alle minuutissa.

1/2
4K/60fps/12Mp
15-17 min
GO aplikaatio
GPS
SDK
Multikamera tuki
Lämpökuvaus
Ortokuvaus
Tarkastus & Tutkimus
Etsintä & Pelastus

Inspire 2

Inspire 2 on dual-akkujärjestelmällä ja kaksoiskameralla varustettu, pääasiallisesti vaativaan elokuvaukseen tarkoitettu multikopteri. Ratkaisu voidaan varustaa 4K/60fps X4S tai X5S RAW kameralla ja SSD tallentimella, jolloin Inspire 2 pystyy tallentamaan huippulaatuista Apple ProRes ja CinemaDNG formaatin materiaalia. Inspire 2 ei toistaiseksi tue muita kameroita. FPV kamera tarjoaa pilotille aina suoran näkymän eteenpäin, huolimatta siitä missä asennossa kuvauskamera on. Luonnollisesti Inspire 2 on erittäin helppokäyttöinen ja kaikki laitteen ja kameran asetukset hoidetaan tabletissa käytettävän GO aplikaation kautta reaaliaikaisena. Jopa 1080p resoluution esikatselunäyttö näyttää kummankin kameranäkymän realiaikaisena ja laitteisto voidaan varustaa erillisellä lisäradiolla ja kuvasignaali siirtää myös esimerkiksi ohjaajalle.

1/4
5.2K/30fps - 20Mp
25-35 min
GO aplikaatio
DJI CineCore
Ortokuvaus
Tarkastus & Tutkimus
GPS/Glonass
Etsintä & Pelastus

Inspire 1

Inspire 1 multikopteri oli tullessaan markkinoille innovatiivinen ratkaisu, jossa ei käytetty ensimmäistä kertaa varsinaisia laskutelineitä. Mallissa moottorivarret nousevat ylös, laskien samalla keskirunkoon sijoitetun kameran alaspäin ja mahdollistaen vapaan 360 asteen kuvakulman. Inspire 1 on tällä hetkellä varmastikin markkinoiden käytetyin ammattikuvauskopteri, koska se voidaan varustaa monipuolisesti eri kameroilla, jopa X5R raw videokuvaukseen soveltuvalla kameralla sekä Zenmuse XT FLIR lämpökameroilla.

Inspiresta on tullut uusi 2 malli, mutta sen osalta on huomioitava että mallia ei voida varustaa kuin videokuvaukseen soveltuvilla kameroilla X4S ja X5S, jotka toki mahdollistavat esimerkiksi kartoitus- ja 3D-mallennuskuvauksen. Inspire 1 on näin ollen edelleen erityisesti lämpökuvauskäyttöön erinomaisesti soveltuva, edullinen ja toimiva kuvauskopteri.

1/1
4K/30fps - 12Mp
15-17 min
GO aplikaatio
GPS
Multikamera tuki
Lämpökuvaus
Ortokuvaus
Tarkastus & Tutkimus
Etsintä & Pelastus
 

Phantom 4 Pro & Pro +

Phantom 4 on maailman myydyimmän multikopterin viimeisin mallisukupolvi, josta PRO ja PRO+ versiot ovat tulleet myyntiin loppuvuodesta 2016. Edullinen ja toimiva peruslaite kaikenlaiseen ilmakuvaukseen ja pienimuotoisimpiin kartoitus sovelluksiin. Lähes 30 minuutin akunkesto, helppokäyttöisyys ja monipuolisuus tekevät Phantom 4 Pro malleista jatkossakin käytetyimmän multikopterin kentällä. Uuden kameran ansiosta uusi malli kuvaa nyt 4K videota jopa 60fps nopeudella ja ottaa 20 megapikselin valokuvia. Edistyneet lento- ja kuvausavusteet tekevät käytöstä entistä helpompaa ja Plus mallin uusi huippukirkas Crystalsky näyttölaite näkyy kovimmassakin auringonpaisteessa.

1/3
4K/60fps - 20Mp
27 - 30 min
GO aplikaatio
GPS/Glonass
Mapping
 
 

Matrice 600 Pro

Mavic Pro on ProDrone valikoiman pienikokoisin multikopteri, joka soveltuu kiinteistökuvaamiseen, videotuotantoihin, ammattilaitteiden lentoharjoitteluun ja elokuvatuotannoissa kuvaamiseen paikoissa, jossa riskit ovat suuret. Mavic on erinomainen matkakumppani ja kulkee mukana täyden akkuvarustuksen, laturin ja radio-ohjaimen kanssa pienessä olkalaukussa esimerkiksi lentokoneen käsimatkatavaroissa.

1/7
4K/30fps - 12Mp
25 - 27 min
GO aplikaatio
GPS/Glonass
 

PRODRONE PALVELUT

Vakuutukset

 

Vakuutusten saaminen kotimaisilta vakuutusyhtiöiltä on osoittautunut viime aikoina hankalaksi. Tarjoamme Hollantilaisen yhteistyökumppanimme Driessen Insurancen kautta kattavan UAV vakuutusturvan, joka kattaa laitteiston myös lentovahinkojen osalta sekä jopa 5 miljoonaan euroon asti kattavan vastuuvakuutuksen.

Vakuutuksen voi hakea helposti vakuutusyhtiön palvelusivuston kautta alla olevan linkin kautta:

Huolto- ja varaosapalvelut

 

Huollamme kaikki myymämme ProDrone ratkaisut ja tarjoamme huoltopalveluita myös myille DJI laiteasiakkaille.

 

Olemme DJI:n Service Part Pool GOLD partneri ja tarjoamme kaikkiin DJI:n ProDrone malleihin tärkeimmät varaosat suoraan omasta varastostamme. Eksoottisemmat varaosat saamme tilattua viikossa.

Koulutus & Seminaarit

 

Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat investoinnistaan parhaan mahdollisen hyödyn ja kokemuksen. Tästä syystä kaikki ProDrone ratkaisut toimitetaan aina vähintään laitteiston luovutuskoulutuksella. Suosittelemme asiakkaillemme kattavampaa, ratkaisukohtaista koulutusta, jossa läpikäymme laitteiston toimintojen lisäksi esimerkiksi kartoitus- tai lämpökuvaukseen liittyviä sovelluskohtaisia asioita, joilla syvennetään ratkaisukohtaista valmiutta saada kaikki hyöty ratkaisusta irti alusta alkaen.

Luovutuskoulutus voidaan järjestää luonamme tai asiakkaan tiloissa. Koulutukseen voi osallistua samaan aikaan useampi henkilö ja koulutukseen voidaan liittää myös suomenkielinen oppimateriaali erikseen sovittaessa.

Järjestämme vuosittain muutaman ammattiseminaarin, jossa esittelemme ProDrone mallistoa ja erityisesti tiettyjä ajankohtaisia ratkaisualueita kuten lämpökuvausta ja kartoitusta. Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi lämpökuvausratkaisusta, tarjoamme yhteistyökumppanimme Infradexin (FLIR maahantuoja) kanssa lämpökuvauskoulutusta, jonka avulla asiakas saa heti riittävän koulutuksen ratkaisun tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Droneflex Leasing Rahoitus

 

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hankkia nopeasti kehittyvän teknologian alalla UAV laiteratkaisut vuokra-leasing rahoituksella, joka mahdollistaa laitteiden päivittämisen ja jopa vaihtamisen kesken vuokrakauden joustavasti.

Leasingrahoitus on pitkäaikaista vuokrausta ilman omistustavoitetta. Yleensä rahoitusaika on 12-6 kuukautta. Leasingrahoitus sopii erityisesti laitteille joiden taloudellinen käyttöikä on lyhyt ja laitekannan halutaan pysyvän ajan tasalla. Vuokrakauden jälkeen vuokralleottaja voi vaihtaa laitteen uuteen, jatkaa sopimusta tai palauttaa laitteen rahoittajalle.

Mitä etuja leasing rahoituksesta on asiakkaalle?

 • Leasingrahoitus ei näy vuokralleottajan taseessa

 • Vuokralleottaja ei tee poistoja

 • Vuokrat vähenneteen kuluina tuloslaskelmassa

 • Arvonlisäveron vähennysoikeus vuokralaskusta

 • Nopeasti kehittyvän teknologian ratkaisut helposti päivitettävissä tai vaihdettavissa uuteen

 • Kiinteä kuukausivuokra on helppo budjetoida

 • Hankinnalle ei tule suurempaa ensierää

 • Prodrone ratkaisu voidaan kaikilta osin sisällyttää leasing-rahoitukseen