© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

Uutisia ja Artikkeleita

Miksi UAV ratkaisu kannattaa hankkia vuokraleasingilla!

10/08/2017

Leasing on erinomainen tapa hankkia nopeasti kehittyvää tekniikkaa ja tukee täysin sitä ajatusmallia, minkä takia Dronefactory on lähtenyt alunperin tarjoamaan ratkaisuja avaimet käteen periaatteella, tarjoten samalla leasing rahoitusta. 

 

Mikä on leasing?

 

Leasing on vuokraamista, jossa asiakas vuokraa laitteiston 24-60 kk ajaksi. Ratkaisun rahoittaa leasing yhtiö kuten Svea Leasing. Vuokrakauden jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa laitteisto myyjältä yleensä 5% loppulunastushinnalla, jonka jälkeen laitteisto siirtyy ostajan omaisuudeksi. 

 

Yleisin vuokraleasing aika on nopeasti kehittyvän teknologian aloilla 24-36 kuukautta. 

 

Svea Leasing vaatii laitteistolle palo- ja varkausvakuutuksen, ei muuta. On kuitenkin suositeltavaa hankkia laitteelle lisäksi lentovahinko- ja vastuuvakuutus, josta jälkimmäisen Trafi vaatii ammatinharjoittajilta. 

 

Miksi leasingrahoitus?

 

Nopeasti kehittyvillä aloilla teknologia kehittyy pikaista vauhtia ja laitteistojen ominaisuuksia tulee jatkuvasti lisää. Ei siis välttämättä ole kannattavaa hankkia laitteistoa omaan omistukseen, koska teknologia on helposti vanhaa jo muutaman vuoden kuluttua. 

 

Leasing rahoituksella yritys voi jakaa investointikustannuksen usealle vuodelle, jolloin ratkaisu saadaan tuottavaan käyttöön heti. 

 

Tänä päivänä ammattiratkaisun investointi on noin 20-25K euroa sisältäen avaimet käteen toimituksen koulutuksella. Jos investoinnin jakaa esimerkiksi kahdelle vuodelle, tulee kuukausikuluksi noin 900€/kk. Tällaisella kululla laitteistosta saadaan heti kannattava oli kyseessä sitten palvelutuottaja joka tarjoaa UAV palveluja tai esimerkiksi kunnan, kaupungin tai yrityksen omaan käyttöön tuleva ratkaisu. 

 

Leasingin edut vuokralleottajalle?

 

  • Leasingrahoitus ei näy vuokralleottajan taseessa

  • Vuokralleottaja ei tee poistoja

  • Vuokrat vähennetään kuluina tuloslaskelmassa

  • Arvonlisäveron vähennysoikeus vuokralaskusta

  • Koneiden ja laitteiden vaihtaminen uusiin on vaivatonta ja se ei sido pääomaa

  • Hankinnalle ei tule suurempaa ensimmäistä vuokraerää

  • Kiinteät vuokrat helpottavat budjetointia ja suunnittelua

  • Voit rahoittaa hankintoja alkaen 500 eurosta

 

Meiltä saat kaikki ratkaisut leasing rahoituksella

 

Asiakaskohtaiseen tarjoukseen perustuva leasing-hakemus käsitellään Svea Leasingin toimesta jopa muutamassa tunnissa ja hyväksytty rahoitus-sopimus lähetetään sähköisesti asiakkaalle heti. Toimitus tapahtuu nopeasti koulutuksen kera. 

 

Jos olet kiinnostunut leasingrahoituksella hankittavasta ratkaisusta, ota yhteyttä INFO valikon alla olevan lomakkeen avulla ja kerro meille tarkemmin tarpeenne. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

May 17, 2018

May 17, 2018