© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

Uutisia ja Artikkeleita

Aerialtronics vaikeuksissa

20/08/2017

Satuin huomaamaan useammankin artikkelin Hollantilaisen Aerialtronicsin vaikeuksista. 

 

Uutinen koskettaa sikäli meitäkin läheisesti, että aloitimme toimintamme Aerialtronicsin maahantuojana ja vaikka järjestelmiä ei Suomeen myytykään, käytimme itse ensimmäisenä Suomessa heidän laitettaan ilmakuvauksissa. 

 

Aerialtronics on aina ollut hienosti ulkoisesti suunniteltu konsepti, joka ei kuitenkaan isojen valmistajien puristuksessa ja entisestään kiihtyvän hinta- ja nopeasti kehittyvän teknologian paineessa ole pystynyt lunastamaan paikkaansa alan kärkijoukossa. 

 

Uutisten mukaan yhtiö on ajautunut maksuvaikeuksiin ja etsii nyt uusia rahoittajia ja kumppaneita toiminnan tervehdyttämiseen. Uutisen mukaan lopputuloksena voi olla velkajärjestely tai konkurssi. 

 

Toivotaan pojille menestystä näinä vaikeina aikoina. Kilpailu tulee entisestään kovenemaan ja kehitystahti jatkuu kiivaana. 

 

Pudotuspeli on vasta alussa, minkä takia uskon, että lähiaikoina tullaan näkemään valitettavasti useita vastaavia uutisia. Isot kasvavat entistä isommiksi ja pienten valmistajien kyky kilpailla alalla varmasti tulee entistä haasteellisemmaksi. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

May 17, 2018

May 17, 2018

April 12, 2018

September 22, 2017