© 2023 by Skydata Oy - all rights reserved

TRACKANTENNA

Ammattitason langattomat vientintälaitteet vaativat erinomaisen vastaanottokyvyn, hyvän häiriöherkkyyden ja vakaan signaalitason pitkien matkojen kantamilla. Kopteria lennettäessä radio-ohjaimella, antennien suuntaaminen kopteria kohtia on yksi parhaista tavoista maksimoida kantomatka ja signaalin laatu pitkillä matkoilla. Valitettavasti esteettömässä tilassa lentäminen on harvoin mahdollista. Rakennukset, rakenteet, sillat ja monenlaiset muut kiinteät esteet sekä magneettiset häiriöt häiritsevät signaalia. Kopterin kääntäminen ideaaliseen vastaanottoasentoon on sekin harvoin mahdollista tai riittävä ratkaisu signaalitason parantamiseksi. DJI Trackantenna tuo tähän ratkaisun tarjoamalla vahvistetun signaalin ja automaattisen antennin suuntauksen.

Suorasuunnattu antennisäde

Trackantenna lähettää suorasuunnatun antennisäteen 2.4 Ghz ja 5.8 Ghz taajuuksilla. 5.8 Ghz taajuudella, signaalin vastaanottokyky on 32 kertaa vahvempi ja jopa 100 kertaa pienemmillä häiriöillä varustettu. Trackantenna on varustettu alan parhailla komponenteilla, kohinattomalla vahvistimella ja vahvistimella, joka kompensoi kaapeiden aiheuttamaa hävikkiä nopeasti ja vaivattomasti. Käytettäessä DJI Cendence radio-ohjaimen ja Inspire 2 kopterin kanssa, Trackantenna tarjoaa parhaan 10 Mbps tiedonsiirtolaadun, jopa 2 km kantomatkalla mahdollistaakseen optimaalisen kuvasignaalin. Trackantenna tarjoaa jopa 10km kantomatkan.

 

Gyroskooppi

Käyttämällä gyroskooppia, kompassia, barometria ja GNSS modulia, Trackantenna päättelee antennin sen hetkisen suunnan ja tason. Kytkettynä radio-ohjaimeen CAN väylällä, Trackantenna tunnistaa kopterin paikan ja suuntaa antennin kopteria kohti käyttäen 2 akselista vakautusta antennissa.

Trackantenna kytketään Cendence radio-ohaimeen 1.5 tai 15m kytkentäkaapelilla.

 

Yhteensopiva Inspire 2 ja Matrice 200 sarjan ammattilaitteiden kanssa.